Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

bosch ljetna akcija za mka
BOSCH TWK4P439 Zoom
BOSCH TWK4P439 kuhalo vode

51,00 € 62,25 €

  • na lageru dostupno

Bosch ljetna akcija za mka

Akcija traje od 01.07.2024. do 04.08.2024. ili do isteka zaliha.
Optimalan grlić: osmišljen za jednostavno točenje čaja bez prolijevanja i prskanja.
Optimalan grlić za jednostavno točenje bez prolijevanja.

Točenje vode u šalicu trebalo bi biti jednostavno i bez prskanja. Optimalan grlić dozvoljava vam jednostavno točenje vruće vode te jamči jednakomjeran tok vode.

Ergonomski rad: jednostavno otvaranje poklopca samo dodirom gumba.
Poklopac se otvara dodirom gumba.

Punjenje čajnika vodom trebalo bi biti što jednostavnije. Poklopac ovog praktičnog čajnika otvara se samo dodirom gumba.

Lako čitljivo mjerilo vode s obje strane: vidljivost količine vode s obje strane čajnika - praktično za ljevake i dešnjake.
Lako čitljivo mjerilo vode s obje strane - za ljevake i dešnjake.

Uživajte u jednostavnosti punjenja čajnika točnom količinom vode koja vam je potrebna. Lako čitljivo mjerilo vode vidljivo je s obje strane čajnika - idealno za ljevake i dešnjake.

Trostruka sigurnosna funkcija: Automatsko isključivanje, zaštita od pregrijavanja i kipljenja te isključivanja kod podizanja s podnožja.

Pokazatelj za šalice: pomaže vam uštedjeti na energiji i vremenu zagrijavanjem samo potrebne količine vode.
Šifra: 148966
Robna marka:BOSCH
Kataloški broj: BOS TWK4P439
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Kuhala vode
Jamstvo:2 godine
Aktivni asortiman:DA