Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Također Vas obavještavamo da su trenutačno na društvenim mrežama u opticaju lažne objave koje koriste Elipso logo ali nemaju nikakve veze sa Elipsom i koje na lažni način prikazuju mogućnost kupovine proizvoda u Elipsu po znatno (nerealno) sniženim cijenama. Saznaj više

KARCHER FJ 6 Zoom
KARCHER FJ 6 mlaznica za pjenu fj 6

21,50 €

  • na lageru dostupno

Mlaznica za pjenu s posebno snažnom pjenom za jednostavno čišćenje svih površina kao što je lak, staklo ili kamen.
Idealna za vozila, zimske vrtove, vrtni namještaj, fasade, stepenice, kampere, staze, zidove, žaluzine, terase, kolne ulaze itd.
Volumen spremnika iznosi oko 0,6 l. Kärcher sredstvo za čišćenje uliti izravno u mlaznicu za pjenu, mlaznicu priključiti na pištolj i nanijeti pjenu.
Doziranje sredstva za čišćenje moguće je komforno regulirati na mlaznici za pjenu (žuti gumb). Razina mlaza može se okretati po potrebi.
Prikladna za sve Kärcher Consumer viskotlačne čistače klase K2 - K7. Idealna u kombinaciji s Kärcher Ultra Foam Cleaner-om.
Šifra: 119137
Robna marka:KARCHER
Kataloški broj: KARCHER 2.643-147.0
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Visokotlačni perači
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA