Obavijest: Obavještavamo vas da su trenutačno u optjecaju lažni e-mailovi/SMS-ovi (tzv. phishing), koji se na lažan način predstavljaju kao da su poslani od strane Elipsa. Elipso e-mailovi dolaze isključivo s elipso.hr domene, odnosno završavaju sa @elipso.hr. Elipso ne šalje SMS poruke. Saznaj više

ELECTROLUX E201SM Zoom
ELECTROLUX E201SM vrećice za usisavač, mega

16,20 €

  • na lageru dostupno

s-bag Classic long performance vrećice za usisavač
Dugi vijek trajanja: s-bag® Classic Long Performance traje 50 % dulje nego tradicionalne vrećice za usisavače.

60 % veća snaga usisavanja: otporni sintetički materijal s-bag® Classic Long Performance osigurava optimalan protok zraka i vašem usisavaču daje konstantnu usisnu snagu dok se vrećica puni.

Visoki kapacitet filtriranja: sintetički materijal ove vrećice za usisavač filtrira do 99 % čestica veličine do 1 mikrona (15 puta manje od promjera ljudske kose). Filtrira zrak 40 % učinkovitije od uobičajene papirnate vrećice i pomaže vam da se riješite zračnih čestica poput alergena i nekih bakterija.

Vrećica Powerflow™ s-bag projektirana je s posebnim pregibom koji joj daje veći kapacitet u usporedbi s ravnom vrećicom. Značajka Powerflow čini vrećicu fleksibilnijom i lakše se postavlja u usisavač.

Poboljšan sustav zatvaranja – trajno i higijenski: Sustav zatvaranja ponovno je osmišljen i sada je čvršći zahvaljujući uporabi snažnijih materijala i novoj tehnologiji brtvljenja. Time se osigurava da se vrećica s-bag® zatvori svaki put te da neće doći do njezinog pucanja ili ispuštanja. Ova vrećica za usisavač lako se postavlja u usisavač i higijenska je jer se vrećica automatski zatvara kada se izvadi, sprječavajući prosipanje, a zamjenu vrećice čini brzom i čistom.

Certifikat TÜV: TÜV Rheinland Group neovisno je testirala i dodijelila certifikat za performanse vrećice s-bag® Classic Long Performance. Više informacija možete pronaći na www.tuv.com.

s-bag dostupna je u različitim materijalima kako bi odgovarala vašim potrebama te za optimiziranje performansi vašeg usisavača: Anti-Odour, Anti-Allergy and Ultra Long Performance.

Za optimalne performanse potrebno je redovito mijenjati vrećice, filtere treba mijenjati nakon svake 4. vrećice za usisavač. Sve filtere zamijenite najmanje dvaput godišnje ili svaki put kada postanu vidljivo zaprljani. Uporaba neoriginalnih s-bag® vrećica za usisavač može negativno utjecati na performanse vašeg usisavača.

Ovo pakiranje sadrži 12 s-bag Classic Long Performance sintetičke vrećice za usisavač.
Šifra: 133992
Robna marka:ELECTROLUX
Kataloški broj: ELX E201SM
Kategorija: MALI KUĆANSKI > Vrećice i pribor za usisavače
Jamstvo:0 godine
Aktivni asortiman:DA